Siirry sisältöön

Harrastukset

MAANANTAI

  • [TAUOLLA] 50+ -jumppa klo 17.00-18.00. Ohjaajana Elina Kivelä, LiTM. Kausimaksu 60 € tai kertamaksu 7 €. Ilmoittautumiset tekstiviestillä Elina 040-5954159.

TIISTAI

  • Tehojumppa klo 19.30 tai erikseen ilmoitettuun aikaan. Hikitakuu. Ohjaajana Sini Lakanen. 4 €/kerta. Jumpan aloitusaika ja jumppapäiväkin saattavat joskus vaihdella, ja asiasta tiedotetaan tuolloin erillisessä whatsapp-ryhmässä. Ryhmään kuulumattomat voivat ilmoittautua tekstiviestitse ohjaajalle puh. 044-0980984.

KESKIVIIKKO

  • Kuntolentopalloa klo 18 (keväästä syksyyn). Tarkkoja syöttöjä, tiiviitä torjuntoja, aukotonta puolustusta ja komeita iskuja - näitä on harvemmin nähty. Kauden päätavoite on kotikentällä elokuussa järjestettävä Hongiston tarmon lentopalloturnaus, jossa yksikin erävoitto on juhlan arvoinen suoritus. Facebook: Hongiston leijat.

TORSTAI

  • MLL:n perhekahvila klo 9:30-11:30. Kahvia ja pientä purtavaa. Juttu- ja leikkiseuraa lapsille ja vanhemmille. Facebook: Hongiston perhekahvila, lisätietoja Minna Laine 040-5119515.
  • Hiiden opiston kudonta klo 18.

PERJANTAI

  • Kirjapiiri kerran kuukaudessa klo 18. Fiinin maineen saanut hongistolainen kulttuuriseura, jossa huhupuheiden mukaan luetaan hienoa kirjallisuutta ja esitetään teräviä analyyseja tästä filosofisesta taiteenlajista, mutta jossa todellisuudessa kuukauden aikana luetaan (jos ehditään) vähän mitä sattuu ja istutaan herkuilla katetun pöydän ääreen porinoimaan maailmanmenosta ja toki myös kirjoista. Villasukkasuositus. Seuraavan tapaamisen aikataulu sovitaan aina edellisellä kerralla. Varmista kokoontumisaika joko facebookista sivulta Hongiston kirjapiiri tai p. 050-5701576.

LAUANTAI

  • Pianonsoitonopetusta. Lisätietoja Anne-Mari Juslin p. 040-7306685 tai annemari.juslin@pp.inet.fi.

SUNNUNTAI

  • Kuvispiiri klo 12 (n. joka toinen sunnuntai). Ohjaajana Marja-Riitta Romanainen, osallistumismaksu 5 €/kerta silloin, kun ohjaaja on paikalla. Joka toinen kerta kokoonnutaan avoimin ovin jatkamaan keskeneräisiä töitä tai muuten vain maalailemaan. Kuvispiirin pääpaino on akvarellityöskentelyssä, mutta piiriläisten toiveiden mukaan voidaan käyttää muitakin tekniikoita. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä myös kesken kauden. Mukaan voit ottaa eri kokoisia siveltimiä, akvarellipaperia (300 g/m2, voi ostaa myös opettajalta), akvarellivärejä, kosteutta kestävän maalausalustan ja maalarinteippiä. Ilman näitäkin pääset varmasti alkuun, lainavälineitä löytyy piiriläisiltä. Lisätietoja antaa Raija Pikku-Pyhältö, raijapp@iki.fi tai 0456730291.