Siirry sisältöön

Harrastukset

PÄIVÄ SOVITAAN VIIKKOKOHTAISESTI

  • Kuntolentopalloa klo 18 (keväästä syksyyn). Tarkkoja syöttöjä, tiiviitä torjuntoja, aukotonta puolustusta ja komeita iskuja - näitä on harvemmin nähty. Kauden päätavoite on kotikentällä elokuussa järjestettävä Hongiston tarmon lentopalloturnaus, jossa yksikin erävoitto on juhlan arvoinen suoritus. Facebookissa tarkemmat pelipäivät: Hongiston Leijat.

TORSTAI

  • MLL:n perhekahvila klo 9:30-11:30. Kahvia ja pientä purtavaa. Juttu- ja leikkiseuraa lapsille ja vanhemmille. Facebook: Hongiston perhekahvila, lisätietoja Minna Laine 040-5119515.

LAUANTAI

  • Pianonsoitonopetusta. Lisätietoja Anne-Mari Juslin p. 040-7306685 tai annemari.juslin@pp.inet.fi.

SUNNUNTAI

  • Kirjapiiri kerran kuukaudessa, yleensä klo 16. Fiinin maineen saanut hongistolainen kulttuuriseura, jossa huhupuheiden mukaan luetaan hienoa kirjallisuutta ja esitetään teräviä analyyseja tästä filosofisesta taiteenlajista, mutta jossa todellisuudessa kuukauden aikana luetaan (jos ehditään) vähän mitä sattuu ja istutaan herkuilla katetun pöydän ääreen porinoimaan maailmanmenosta ja toki myös kirjoista. Villasukkasuositus. Seuraavan tapaamisen aikataulu sovitaan aina edellisellä kerralla. Varmista kokoontumisaika joko facebookista sivulta Hongiston kirjapiiri tai p. 050-5701576.

SUNNUNTAI

  • Kuvispiiri klo 12 (n. joka toinen sunnuntai). Ohjaajana Marja-Riitta Romanainen, osallistumismaksu 9 €/kerta silloin, kun ohjaaja on paikalla. Joka toinen kerta kokoonnutaan avoimin ovin jatkamaan keskeneräisiä töitä tai muuten vain maalailemaan. Kuvispiirin pääpaino on akvarellityöskentelyssä, mutta piiriläisten toiveiden mukaan voidaan käyttää muitakin tekniikoita. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä myös kesken kauden. Mukaan voit ottaa eri kokoisia siveltimiä, akvarellipaperia (300 g/m2, voi ostaa myös opettajalta), akvarellivärejä, kosteutta kestävän maalausalustan ja maalarinteippiä. Ilman näitäkin pääset varmasti alkuun, lainavälineitä löytyy piiriläisiltä. Lisätietoja antaa Raija Pikku-Pyhältö, raijapp@iki.fi tai 0456730291.