Siirry sisältöön

Ajankohtaista

HIIHTOLADUT HONGISTOSSA!

Hongiston koulun vastapäisellä pellolla (Lehmijärventien toisella puolella) on nyt pellon ympäri kiertävä hiihtolatu. Sinne siis suksimaan!

LASTEN SÄHLY

Uutena toimintana on alkanut perjantaisin klo 17-18 pidettävä lasten sähly. Hinta 1 € / osallistuja, lainavälineitä löytyy koululta. Vetäjänä Katja Husso.

VUOSIKOKOUS su 7.2.2021 klo 15

Tule kuulemaan, kuinka viime vuosi yhdistykseltä sujui sekä mitä mukavaa on suunnitteilla tälle vuodelle! Samoin tule kuulolle, jos olet halukas tavalla tai toisella osallistumaan yhdistyksen toimintaan. Kokoukseen on mahdollista osallistua Google Meetin kautta etäyhteydellä tai paikan päällä. Laita viestiä jos olet tulossa mukaan etänä (hussokatja[ät]gmail.com), niin toimitamme linkin hieman ennen kokouksen alkua sähköpostitse. Linkki jaetaan myös Hongiston koulun facebook-sivulla. Tervetuloa!


KOULUN ULKOMAALAUS

Kesän 2020 aikana Hongiston koulu sai uuden hienon punamultapinnan. Ulkomaalaustyö toteutettiin talkootyönä viikonloppuisin kesä-heinäkuussa, Maalaustyö oli iso taloudellinen satsaus, ja se oli mahdollista toteuttaa yhdistyksen omien varojen, kannatusmaksujen yhteydessä saadun rahallisen remonttituen sekä hyvien yhteistyökumppaneiden avulla!

KYLÄAVUSTAJA
Nyt yhdistyksen jäsenten (eli kaikkien kannatusmaksun maksaneiden) on mahdollista saada apua pieniin sisä- ja ulkotöihin, sillä kylällämme aloitti kesällä -20 kyläavustaja. Avustaja tekee jokamiestason töitä, jotka tukevat kyläläisten arkea ja asumista. Tällaista palveluita ovat mm. piha- ja lumityöt, pienet kunnostustyöt, asiointi, siivoaminen ja puiden pilkkominen. Luvanvaraisia töitä kyläavustaja ei tee.

Kyläavustajamme on lohjalainen Mikko Häkli ja hänet tavoittaa arkisin klo 8-16 numerosta 045 278 3993. Hinta tilaajalle on 10 €/h sekä matkakulut Hongiston koululta 0,43 €/km. Summa maksetaan yhdistyksen tilille. Jos siis tarvitset apua, ota rohkeasti Mikkoon yhteyttä!

Lisätietoja hankkeesta www.suomenkylat.fi/hankkeet/tyota-kaikille.

PS. Etkö ole vielä maksanut yhdistyksen kannatusmaksua? Maksu on 10 €/vuosi/talous ja sen voi maksaa tilille FI18 4006 0010 1290 43.