Siirry sisältöön

2019

Lauantaina 4.5. puuhakas joukko talkooväkeä huhki puita pienentäen, klapeja kantaen sekä haravoiden. Välillä ehdittiin seisahtumaan talkooeväille grillin äärelle, minkä jälkeen palattiin jälleen työn äärelle.

Lauantaina 11.5. iloinen joukko aikuisia ja lapsia pääsi leikkimään tuttuja pihapelejä koulun pihalla sekä lentopallokentällä Hongiston Tarmon mukavassa Kevättempauksessa. Turbokeihäänheiton finaalista tuli odotetun tiukka ja kaikki osallistujat palkittiin.

Helatorstaina 30.5. ilahduttavan moni kyläläinen oli suunnannut kulkunsa leirikeskus Saarikkoon, jossa mainiossa säässä grillailtiin, tanssijumpattiin, jumpattiin, tutkittiin muurahaisten elämää, saunottiin ja uitiin.

Lauantaina 8.6. olikin varsinainen tehopäivä, joka alkoi helteisellä pihatapahtumalla, vohveleilla, pehmiksillä ja kylän yritysten tarjontaan tutustumisella kirpputoripöytien ohella. Iltapäiväksi ajettiin ihan Vihtiin asti PuuhaParkiin, jossa vietettiin vauhdikas ja hikinen peuhauspäivä.

Elokuussa kylän lentopallojoukkueen Hongiston Leijojen kauden päätapahtumassa, Hongiston Tarmon ulkolentopalloturnauksessa, saavutettiin historiallista menestystä, kun Leijat ottivat kautta aikain ensimmäisen otteluvoiton turnauksessa. Muilta osin pelit sujuivat odotetusti ja treenikausi jatkuu pitkälle syksyyn. Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia, joten jos syötöt ja iskut ovat kunnossa ja torjuntavoima hyvä - ja erityisesti vaikka näin ei olisi - tervetuloa kokoon ja sukupuoleen katsomatta keskiviikon harjoituksiin klo 18 koulun kentälle!